Beyond limits

Design Specialisten er drevet af at skabe resultater udfra design og teknologi. At indsamle ny viden om hvad der påvirker brugerbehov, samfundet og verden - til at videreudvikle vores kompetencer så vores kunder opnår højere resultater. Vi ønsker at holde kunden i hånden gennem hele processen så kunden også bliver en del af helheden.


Grafisk design – Alt design som ikke er digitalt (offline). Vi producerer magasiner, kataloger, brevlinjer, plakater, outdoors formater m.m.

Visuelle identiteter – Virksomheden visuelle fremtoning. Det kan bestå af logo, logotype, typografi, farver m.m.

Digitalt design – Alt design som er digital (online). Vi producerer alt fra computerer til touch screens (tables og smartphones).

Websites – Design Specialisten udvikler websites i opensource system WordPress. Der udvikles websites i alle størrelser.

Webshops – Afhængig af webshoppens størrelse benyttes der opensource systemer som Magento og WordPress.

Facebook Apps – Der laves en integration af et ekstern kampagnesite til en Facebook App. Kan eksempelvis være WordPress.

Rådgivning – Design Specialisten tilbyder rådgivning indenfor digitale og teknologiske spørgsmål. Det kan være alt fra strategi, produktion, implementering til design og dokumentation.

Tekstforfatning – Vi varetage den disciplin og levere tekster til brochurer, nyhedsbreve, pressemeddelelser, referenceblade, websites og intranet.