Arrows

Grafisk design & tryksager
Et godt førstehåndsindtryk!

Grafisk design skal kommunikere ud til en bestemt målgruppe, og det er derfor vigtigt, at skabe et godt indtryk. Med dette menes, at kunden bliver fanget af designet og får lyst til at vide mere om virksomheden.

 

Design Specialistens fornemste opgave som grafisk designer er, at bringe det budskab frem i det produkt, som kunden ønsker. Ikke nok med, at man skal frembringe et budskab, man skal også vælge den rette type markedsføring.

 

For at designet fremstår professionelt, er det vigtigt, at der er en rød tråd, i alt det virksomheden har af grafisk materiale.

 

Design Specialisten udarbejder mange forskellige slags tryksager og grafisk design. Et par eksempler kan være visitkort og brochurer.

 

Visitkort

I dag bruger de fleste mennesker visitkort. Fordelene ved visitkort er, at de er lette at uddele samtidig med, at det er en nem markedsføringsstrategi.

 

Visitkortet er det første indtryk, kunden får af virksomheden, og det skal derfor - ligesom logoet - afspejle virksomhedens identitet. Det kan være en rigtig god måde at brande sig på! Det er meget vigtigt, at visitkortet er unikt, da mange får et stådan “stukket i hånden” hele tiden. Et visitkort skal skille sig ud, og designet skal fange kunderne og imponere dem.

 

Et visitkort har ofte virksomhedens navn/personens navn eller logo, adresse, emailadresse, adresse, og det er blevet moderne, at man også har QR kode på. For at gøre visitkortet spændende, kan en markant farve eller en iøjnefaldende fonttype være med til at få kunden til at gemme kortet.

 

Design Specialisten designer unikke visitkort, som passer til jeres virksomhed, så I herved stadig opnår genkendelse fra kunderne.

 

Brochurer

En brochurer skal gerne fange kunden, og kunden skal ikke være i tvivl om formålet med brochuren. Derfor er designet igen vigtigt, da et godt grafisk design kan få kunden til at læse videre i brochuren.

 

Design Specialisten bruger forskellige virkemidler til at fange kunden. Det kan være farvevalget, baggrunden, illustrationer, billeder eller fonttyper. Der er mange muligheder!

 

Design Specialisten opsætter både brochurer til virksomheder og til private personer. Brochurerne kan være til kurser, til kunder eller måske til internt brug i virksomheden. Design Specialisten vægter altid at få virksomhedens identitet med i brochuren, og designet skal som tidligere nævt altid hænge sammen med virksomhedens brand.

 

Ønsker I et uforpligtende tilbud, er I velkommen til at kontakte Design Specialisten på 2990 2543 eller mail: kontakt@designspecialisten.dk.

Arrows

DS ydelser

ydelser
mac

Hjemmesider
Vejen frem!

En hjemmeside afspejler ofte den måde kunderne ser virksomhedens karakter. Jo flere, der føler sig imponeret, jo mere taler de videre via mund-til-mund. ...


Læs mere

pen

Grafisk design & tryksager
Et godt førstehåndsindtryk!

Grafisk design skal kommunikere ud til en bestemt målgruppe, og det er derfor vigtigt, at skabe et godt indtryk. Med dette menes, at ...


Læs mere

video

Reklamefilm & animaton
Effektiv markedsføringsstrategi

En markedsføringsstrategi som aldrig slår fejl er reklamefilm. Metoden er blevet brugt i mange år, og vil forsat være det i fremtiden.   ...


Læs mere

phone

Mobilsites
Følg trenden!

Applikationer til Android og iPhone i form af et mobilsite, er kommet for at blive. Det er blevet en naturlig måde at markedsføre sin ...


Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev