Arrows

Hjemmesider
Vejen frem!

En hjemmeside afspejler ofte den måde kunderne ser virksomhedens karakter. Jo flere, der føler sig imponeret, jo mere taler de videre via mund-til-mund. Derved opnås der et større antal online kunder.

 

Det er ikke alle virksomhedsejere, som er klar over, at kunderne ofte går online for at finde information om virksomheden. Hvis hjemmesiden ikke lever op til kundens krav eller at brugervenligheden på hjemmesiden er uoverskuelig, vil kunden i nogle tilfælde gå til konkurrenten.

 

Har du ikke det store IT-kendskab og blot føler, at din hjemmeside trænger til en kærlig hånd? Tænker du ofte, at din hjemmeside enten er outdated i forhold til, hvad der er populært i trendperioden, eller at dine ideer aldrig rigtig er kommet videre?

 

Design Specialisten tilbyder hjemmesider til både virksomheder og til privat forbrug. Hos Design Specialisten bliver der lagt stor vægt på brugervenligheden, USP´er (unique selling proposition) og CTA´er (call to action).

 

Hjemmesidens design følger nutidens trend, hvor der er fokus på fonttypen, farvepaletten og billedanvendelse, ligesom der også er mulighed for at sætte dit personlige præg på designet, hvis du ønsker det.

 

Webshops

Flere og flere virksomheder vælger at gå digitalt. Årsagen til dette er, at det har en økonomisk fordel og samtidig er det let for kunderne at handle - onlinebutikkerne har åben 24/7.

 

Mangler du kunder i butikken, eller ønsker du en online shop? Design Specialisten har stor erfaring med udvikling af webshops i forskellige systemer. Du vil kunne finde referencer under cases. Der findes mange forskellige webshops systemer, og de kan være en jungle at finde rundt i. Design Specialisten vil hurtigt kunne fornemme, hvilket system, der passer til dig, og vi vil i sammenråd finde det rette system.

 

Design Specialisten har kendskab til disse webshop systemer:

 

- Dandomain
- WordPress e-commerce
- Shopify
- Magento

 

CMS systemer

De fleste hjemmesider anvender et CMS system (Content Management System), og i dag efterspørger de fleste kunder et system, hvor de selv kan redigere og sætte f.eks. billeder ind. Alle CMS systemer har både fordele og ulemper, men Design Specialisten har valgt at arbejde med udvalgte systemer, da de både henvender sig til større og mindre kunder.

 

WordPress:
Design Specialisten foretrækker CMS systemet WordPress. WordPress er også det mest anvendte CMS system, med over 25 millioner installationer. Mange forbinder WordPress, som et blogsystem, men udviklerne bag WordPress har ændret fænomenet til et CMS system. WordPress er et open source system, hvilket betyder, at det er gratis at benytte og ændre i. Som kunde skal man ikke være usikker på opdateringer, da de løbende bliver udarbejdet af wordpress.org.

 

Processen

Når du skal have udarbejdet et design til enten hjemmeside eller webshop, er det altid en god idé at finde et par hjemmesider, som inspiration. Herefter vil Design Specialisten kunne se, hvilke stilart, I ønsker på jeres kommende hjemmeside. En hjemmeside skal ikke være misvisende i forhold til jeres offline materiale, men skal være en helhed af virksomheden.

 

Hvis I ønsker at benytte nogle af jeres egne billeder, er dette muligt, men Design Specialisten vil også kunne finde billedmateriale på forskellige billeddatabaser.

 

Design Specialisten har ikke nogen fast pris, da alt afhænger af projektets størrelse og type. I vil dog altid kunne få Men i vil kunne få et uforpligtet tilbud.

 

Hvis I er interesseret i ovenstående, er I velkommen til at kontakte Design Specialisten på 2990 2543 eller mail kontakt@designspecialisten.dk.

Arrows

DS ydelser

ydelser
mac

Hjemmesider
Vejen frem!

En hjemmeside afspejler ofte den måde kunderne ser virksomhedens karakter. Jo flere, der føler sig imponeret, jo mere taler de videre via mund-til-mund. ...


Læs mere

pen

Grafisk design & tryksager
Et godt førstehåndsindtryk!

Grafisk design skal kommunikere ud til en bestemt målgruppe, og det er derfor vigtigt, at skabe et godt indtryk. Med dette menes, at ...


Læs mere

video

Reklamefilm & animaton
Effektiv markedsføringsstrategi

En markedsføringsstrategi som aldrig slår fejl er reklamefilm. Metoden er blevet brugt i mange år, og vil forsat være det i fremtiden.   ...


Læs mere

phone

Mobilsites
Følg trenden!

Applikationer til Android og iPhone i form af et mobilsite, er kommet for at blive. Det er blevet en naturlig måde at markedsføre sin ...


Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev