KATEGORIER


LOGIN FOR BRUGERE

Login på bruger

Bruger id:. Password:.
Har du ikke en bruger?
Så opret en her...
ANNONCERING
Køb en Mac Book til dine designs
Keder du dig, så få underholdning her!
Lej eller køb film fra Blockbuster
Reservedele til din computer
Få inspiration til designs fra film
Spil til lave priser
Mangler du en ordentlig skærm?
EA - find al underholdning her
Ink få det her
Hør musik når du designer
Køb et domain fra one.com
Sæt din computer op til et TV
Hifi til dine designs
Få et domain fra Surftown
Er dit internet langsomt så se her!
Se tv mens du designer
Warehouseexpress alt i alt
DE NYESTE ARTIKLER
Den 08 november - Skrevet af administrator
Denne artikel handler om Google Adsense om hvordan man kan nå et bedre resultat på google ved at benytte adsense og adwords.
Den 14 april - Skrevet af administrator
I denne udgave præsenteres du for 12 forskellige designs som har det der skal til for at adskillige sig fra den middel hjemmeside. De udvalgte hjemmesider leverer design i højt niveau og markerer sig hver i sær med deres personlige præg. Denne kollektion er med fokus på farvebrug og illustrationer.
Den 14 april - Skrevet af administrator
I denne artikel vil du kunne se nogle lækre designs som du sikkert vil kunne få inspiration til dine næste designs. Opslaget er på 13 eksempler som spreder sig vidt angående trend, man kommer ind på noget meget minimalistisk over til noget kraftig farve brug. God fornøjelse med læsningen.
Den 14 april - Skrevet af administrator
I denne tutorial vil du lære hvordan du kan lave en menu med CCS3 hvor der indgår animation uden at skulle brugen nogen form for javascript. Det som du vil lære er at styre nogle af de nye funktioner og egenskaber i CSS3, du vil lære hvordan man opbygger en cool afrundet navigationsmenu, uden billeder eller javascript. Menuen fungerer i Chrome og Safari. I firefox virker animationen ikke.
Den 14 april - Skrevet af administrator
I denne artikel vil du se en frisk samling af design relaterede ressourcer, freebies og en masse gode artikler. Denne artikel omhandler dels Twitter men også Facebook, så der er lidt til hver smag. Det som bliver fortalt om er "10 af de største TV titel sekvenser", "Hvordan håndter man sine klienter som ikke vil betale", "Udvikle en realistisk knap med CSS3" og meget mere.
Send til Twitter
Send til Facebook
Kontakt@designspecialisten.dk
Web@designspecialisten.dk
Copyrights © 2009 D.S.