Arrows

Bag om Design Specialisten
Mere end blot et arbejde!

Design Specialisten startede op for nogle år tilbage - i 2007. I starten var tanken blot, at Design Specialisten skulle være en hobby, hvor undertegnede ”Ivan Sampedro”, viste artikler om webdesign.

 

Jeg fik udarbejdet en masse artikler, og lidt efter lidt begyndte brugerne at komme til. Jeg havde på et tidspunkt helt op til 5000 brugere om måneden, hvilket jeg syntes var helt fantastisk! Samtidig med at jeg drev Design Specialisten, læste jeg til multimediedesigner, og jeg indså, at det design var min stærke side, samtidig med, at det også er vildt spændende!

 

Efter endt uddannelse fik jeg arbejde hos IT virksomhed Amazezig, hvor jeg blev ansat som frontend-udvikler. Her tog Daniel Laursen godt om mig, og hjalp mig med at blive en dygtig designer.

 

Jeg blev uddannet multimediedesigner og læste derefter videre og blev uddannet professionsbachelor i webudvikling.

 

Den 1. september 2011 gik jeg så i luften med Design Specialisten, og hold da op, det var ikke en stille start! Jeg var så heldig, at blive hyret af diverse reklamebureauer til at hjælpe dem på freelancebasis, og fik på den måde et godt netværk bygget op.

 

I dag samarbejder Design Specialisten bl.a med TuenWeb, Attention8 og Brinth & Hillerup.

 

De fleste vil nok mene, at jeg bruger for meget tid på Design Specialisten, men for mig er det ikke kun et arbejde, det er også min hobby. Jeg nyder at gå på arbejde og vide, at jeg skal lave det, jeg elsker - og endda samtidig med art jeg udvikler mig!

 

Hvis I synes, I mangler nogle informationer om Design Specialisten, er I velkommen til at skrive til mig på mail: kontakt@designspecialisten.dk eller ringe på 2990 2543.

 

Jeg nyder mine arbejdsdage og glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for Design Specialisten!

 

Arrows

DS ydelser

ydelser
mac

Hjemmesider
Vejen frem!

En hjemmeside afspejler ofte den måde kunderne ser virksomhedens karakter. Jo flere, der føler sig imponeret, jo mere taler de videre via mund-til-mund. ...


Læs mere

pen

Grafisk design & tryksager
Et godt førstehåndsindtryk!

Grafisk design skal kommunikere ud til en bestemt målgruppe, og det er derfor vigtigt, at skabe et godt indtryk. Med dette menes, at ...


Læs mere

video

Reklamefilm & animaton
Effektiv markedsføringsstrategi

En markedsføringsstrategi som aldrig slår fejl er reklamefilm. Metoden er blevet brugt i mange år, og vil forsat være det i fremtiden.   ...


Læs mere

phone

Mobilsites
Følg trenden!

Applikationer til Android og iPhone i form af et mobilsite, er kommet for at blive. Det er blevet en naturlig måde at markedsføre sin ...


Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev