effektive & fleksible virksomhed

Hvem er vi

Design Specialisten


Design Specialisten blev lanceret i 2009 og er stiftet af Ivan Sampedro Nielsen. Virksomheden henvender sig til en bred målgruppe da der udarbejdes materiale til alle der har et behov for design indenfor web og tryk.

Det som Design Specialisten udarbejder er alt i allerhøjeste kvalitet. Design Specialisten stræber sig ALTID efter at opnå et resultat som kunden kan være særdeles tilfreds med. Det er altid den nyeste trend og attraktive design som bliver produceret.

Design Specialistens ejer og stifter er Ivan Sampedro Nielsen.

Ivan Sampedro Nielsen startede på bunden ligesom alle andre men har med tiden udviklet sig gennem flere områder og har opbygget DS CMS, designet og alt hvad der ligger bag Design Specialisten.

Om Hjemmesiden
Denne hjemmeside er udarbejdet af mig på min MacBook Pro, hvor jeg har brugt Photoshop, Jquery, MySql og mange andre programmer. Hjemmesiden er hostet af One.com.

Kontakt os
Hvis du synes du mangler nogle informationer omkring Design Specialisten er du velkommet til at skrive til os på kontakt@designspecialisten.dk, men vi modtager også ris og ros omkring virksomheden så skriv endelig. Er forøjeblikket ledig til freelance arbejde.

Hvad sker der

Seneste nyheder


Nyt design til Magazine

08 oktober 2010

Vores Magasin del har også fået et løft design mæssigt. Der har været en del kommentar til at det manglede et lidt mere frisk løft.

LÆS MERE

Case under udvikling

08 oktober 2010

Siden til vores cases er under udvikling og vil løbende blive opdateret. I løbet af denne måned vil alle vores cases ligge online.

LÆS MERE

Tjek vores ydelser

08 oktober 2010


Redesign 2010

04 oktober 2010